Pages

Followers

Sunday, 8 January 2012

Cuti Sem Dah Nak Abis Dah... :(

Assalamualaikum.... :)

adoi dah lame eein x menaip nih, hmm tah la di sebabkan ape tapi emosi dalam 2 3 hari ni terganggu cikit tu jew (hahahaha macam orang pompuan dah pulak). emmm pape pon eein dah nak blik hostel dah.... tamat lah sudah cuti2 ni, adoi banyak kenangan duk rumah ni sebenarnya macam-macam lah sampaikan boleh wat list.... hmmm nanti eein list kan kat bawah k, emmm eein sebenarnya x suka sangat cuti lame-lame nih.... mula-mula happy la pastu mula lah bosan... walau bagaimana pon still rasa cuti kali ni bermakna la..... jangan tanye nape... banyak peristiwa berlaku tau.... sedih pon banyak.... gembira tu x yah cakap lah kan...

emmm ni lah list eein dah wat, yang eein rase kalu korang join eein vacation ni memang x menyesal lah hahahahha.... (^_^)v

1) Kenduri Sana Sini


penat tau x kene g kenduri banyak-banyak hmmm walaupon penat tapi korang kena tau yang eein ni suka sangat makan nasi minyak x tau nape... hmmm xkisah la kalu bukan kenduri pon, eein beli jugak nasi minyak kat pekan sari kew... mamak kew... huhuhu tah ape yang sedap x leh nak digambar kan pon (hahahahaha):)

and gambar yang atas ni pulak sepupu eein yang baru kawin ari tu... comel jew dia ni, emmm papepon moge bahagia ke akhir hayat yew Kak Lin ('_')v emmm nnti nasi minyak eein datang la pulak k.... emm nyum-nyum hahahaha

2) Jumpa Adik




huhuhu ni lah adik-adik ku yang sentiasa di hati.... rindu betul kat diorang tau, yang besar sikit tuh umur 2 tahun setengah pastu yang kecik tu pulak umur dia 9 bulan dah comel x diorang??? (macam abang dia x huhuhu) emmm mase cuti ni lah aku bersama diorang huhuhuhu ceria dan penat tau x??? bila dukung sorang, sorang lagi pulak nak dukung jugak... pastu last-last dukung dua2 hahahaha penat tau jadi abang ni..... emmmm diorang ni pulak dah la nakal and degil gak kadang-kadang.... sape yang terseksa sekarang??? ABANG dia jugak hahahaha tapi pape pon eein suke budak-budak.... tapi x suke yang bayi lagi... taakut seh.... macam lembik-lembik jew kan adoi xde keberanian lagi huhuhhu.... haaaa nak cite adik yang kecik tu dah pandai jalan.... abang dia balik jew terus dia belajar jalan.... suke tegok dia jalan macam penguin hahahhahaha....


hahahaha dari tadi citer pasal dak ni lupa nak bagi tau nama dia Muhammad Saddiq Mustaqim...


ygni pulak akak dia... umo baru 2 tahun setengah, pandai dia ni, macam2 dia pndai huuhuhuhu mcm abg dia... emmm comel dia ni, n nama dia pulak Sarah Salsabila... dia ni pndai possing tangkap gambar tau... ni dia antara hasil-hasil nyew huhuhuhu


No comments: