Pages

Followers

Friday, 29 June 2012

BLOG YANG BERSAWANG

Assalamualaikum semua... Alangkah rasa bertuahnya dapat update status lagi dekat blog yang dah hampir jadi sarang labah-labah dah ni hahahaha.... memang dah lame sangat kot tak update blog yang serba serbi cerita cinta ni, tapi ingat nak buat pembaharuan la kat blog ni, dah tak nak kot buat cerita-cerita cinta sangat tapi nak cerita pada semua tentang pengalaman dan ilmu yang mampu dikongsi bersama ape macam haaaaa.... terkejut tak Eein da berubah hahahahaha.... oke memandangkan ni post yang pertama selepas beberapa bulan menyepi ni so Eein nak kongsikan yang Eein dah ade teman hidup, memang comel memang lincah dan sememangnya cukup membuatkan Eein jadi kaku dan terpesona dengan lenggoknye. Dia memang manje sangat-sangat tau.... so hari tu ade la snap-snap gambar dia... so harap korang akan setuju dengan aku tentang kecomelan dia ni huhuhuhu....
haaa.... ni la gambar-gambar dia... comelkan, ape lagi cepat cakap dia comel hahahha... gurau jew pon.

2 comments:

dhiashahida said...

kim salam kat eow dia yg shumil tu....3 kaler la bulunyer..;)

Eein said...

nenek saye cakap.... kalau nak bela kucing, kene bela yang ade 3 kaler... 3 kaler ni melambangkan kucing tu pandai berdikari dan ade sifat pemangsa... so umah saya da tak de tikus dah.. thankss tu CINDAI, tu nme eow kite... huhuhu