Pages

Followers

Saturday, 30 June 2012

Lirik Lagu Judika Cinta Satukan Kita (OST Rindu Purnama)


Dia sepi di sini, tak seperti yang lain
Walau sudah takdirnya namun dia tetap tersenyum
* bahagialah bila kau masih punya mimpi
Hidup hanya sekali, berikanlah yang terbaik

Reff:
Merindukan purnama, bertahan walau di dalam duka
BersyukurNya-lah kita, masih banyak yang sayangi kita
Merindukan purnama, meraih cinta
Cinta yang menyatukan kita

Repeat *
Repeat reff

Cinta cinta kita ooo

Repeat reff


Lagu ni sangat mengasyikkan dan amat mendalam maksudnya.... apa-apa pun makna cinta amatlah luas.... sangat luas sehinggakan, kadang-kadang sukar tuk di luahkan dengan kata-kata betul tak (hehhehe berjiwang-jiwang sikit malam ni, al-maklumlah, lagu ni pun di"request"kan oleh si dia, si gemok yang selalu di hati, korang nak tau tak siape si gemok dalam hati Eein ni???  Nantikan ok, Eein akan cerita jangan risau k......)

haaa.... lagi satu bagi siapa yang nak mendownload lagu ni dan nak cube dengar atau pun nak dedikasikan pada siapa-siapa boleh lah click link ni


Selamat mendengar....


Friday, 29 June 2012

BLOG YANG BERSAWANG

Assalamualaikum semua... Alangkah rasa bertuahnya dapat update status lagi dekat blog yang dah hampir jadi sarang labah-labah dah ni hahahaha.... memang dah lame sangat kot tak update blog yang serba serbi cerita cinta ni, tapi ingat nak buat pembaharuan la kat blog ni, dah tak nak kot buat cerita-cerita cinta sangat tapi nak cerita pada semua tentang pengalaman dan ilmu yang mampu dikongsi bersama ape macam haaaaa.... terkejut tak Eein da berubah hahahahaha.... oke memandangkan ni post yang pertama selepas beberapa bulan menyepi ni so Eein nak kongsikan yang Eein dah ade teman hidup, memang comel memang lincah dan sememangnya cukup membuatkan Eein jadi kaku dan terpesona dengan lenggoknye. Dia memang manje sangat-sangat tau.... so hari tu ade la snap-snap gambar dia... so harap korang akan setuju dengan aku tentang kecomelan dia ni huhuhuhu....
haaa.... ni la gambar-gambar dia... comelkan, ape lagi cepat cakap dia comel hahahha... gurau jew pon.