Pages

Followers

Monday, 2 January 2012

Contest Blog Yang Pertama :)

Assalamualaikum...

Hmmm nk tau 1 cerita menarik x??? huhuhuhu Eein masuk contest dalam blog... tah la nape tapi cube try jew laaa.... xpernah pon sebelum ni... tapi pape pon, kemas ke blog Eein nih hahahahaha, nak tau serba sedikit pasal Eein x???? emmm Eein ni suka menulis memang hobi lah n satu lagi suka melukis.... hemmmmm tah macam ane, tercampak pulak study dalam bidang Engineering hahahahha macam kelakar jew, memang xdisangka2 kan.... nak dijadikan cerita kekemasan ni bukan lah lahir dari bidang dan bakat Eein hahahaha macam2 mana pon try la kemas hahahahaha budak2 Engineering memang camni kot.... tapi yang kemas pon adew.... ni secara umum nyew lah huhuhu :)

huhuhuuhu puas menceloteh, oke la.... ni lah banner tok contest tuh.... tuan blog ni punya blog memang kemas... cantik huhuhu kalu tengok blog laki adoi huhuhuhu adew kadang simple sangat.... kadang serabut sangat huhuhuhu... pape pon x salah mencuba..... nak dapat kan pengalaman la kate kan.... :)


oke good luck to me and to all... i need your support ok..... emmm lupa pulak kena tag 3 orang dan lebih baru leh join emmm....

1. Nurul Aini
2. Ely Narisha
3. Nabilla

hahahaha dah tag okey.... nak tau lebih lanjut tentang contest ni... nah bacew yew....

syarat-syarat penyertaan:
*Follow blog Dona (utk mngetahui perkembangan)
*Buat satu entry mengenai contest nie
*Letak banner di atas
*Tinggalkan link entry di ruangan komen
*Tag at least 3 rakan anda atau lebih (pastikan mereka tahu)
*Tarikh tutup pada 20/1/2012
*Penyertaan akan dibatalkan secara auto jika kurang 10 orang yang menyertai

Hadiah-hadiah:
2x transparents header + promote blog
3x transparents header


adioosssssss.....
(^_^)v

No comments: