Pages

Followers

Saturday, 30 June 2012

Lirik Lagu Judika Cinta Satukan Kita (OST Rindu Purnama)


Dia sepi di sini, tak seperti yang lain
Walau sudah takdirnya namun dia tetap tersenyum
* bahagialah bila kau masih punya mimpi
Hidup hanya sekali, berikanlah yang terbaik

Reff:
Merindukan purnama, bertahan walau di dalam duka
BersyukurNya-lah kita, masih banyak yang sayangi kita
Merindukan purnama, meraih cinta
Cinta yang menyatukan kita

Repeat *
Repeat reff

Cinta cinta kita ooo

Repeat reff


Lagu ni sangat mengasyikkan dan amat mendalam maksudnya.... apa-apa pun makna cinta amatlah luas.... sangat luas sehinggakan, kadang-kadang sukar tuk di luahkan dengan kata-kata betul tak (hehhehe berjiwang-jiwang sikit malam ni, al-maklumlah, lagu ni pun di"request"kan oleh si dia, si gemok yang selalu di hati, korang nak tau tak siape si gemok dalam hati Eein ni???  Nantikan ok, Eein akan cerita jangan risau k......)

haaa.... lagi satu bagi siapa yang nak mendownload lagu ni dan nak cube dengar atau pun nak dedikasikan pada siapa-siapa boleh lah click link ni


Selamat mendengar....


No comments: