Pages

Followers

Sunday, 1 July 2012


Assalamualaikum semua,

Ni nak kongsikan pada semua satu cerita dan penggalaman menarik ni, baru-baru ni dalam 3-4 hari yang lalu Eein jalan-jalan blogwalking dan sampai kat 1 blog ni, si pemilik blog ni korang nak tau tak siapa???  Haaaa tak dapat tekakan??? (memanglah tak dapat teka dah berapa ramai blogger kat Malaysia ni sampai hari ni) kalau korang nak tau blog yang membuat Eein tertarik ni adalah.... blog CIK ASH, haaaa.... korang tau dia post pasal ape?? Ni haaa tgok gambar bawah ni









Haaa ni la dia, yang Eein nak cakapkan tadi tu, bersempena ape yew???? so eein ade copy sikit apa yang di blog Cik Ash
( huhuhu mintak izin ye tuan blog)


Pada 28 Jun hingga 30 Jun..RTM Kelantan FM akan mengadakan Sambutan Ulangtahun RTM Ke 66..Anda dijemput datang beramai-ramai meriahkan Majlis Perasmian pada 28 Jun jam 10 pg..Pesta Bakar dan Pertandingan Akok simbolik kpd rancangan AKOK yg telah bertahan selama 20thn keudara..Sesiapa yg berminat utk menjadi peserta pertandingan dan demonstrasi akok..Sila telefon 097482933 sekarang jgk..Banyak lg acara menarik bakal di pertontonkan kpd semua...datang jangan tk datang...Gegarkan Padang Radio Malaysia Kelantanfm selama 3 hari berturut2.... 
Tu la cerita nye dan kebetulan sekarang ni Eein cuti sem dan memang tengah duk kat Kelantan, dan paling seronok nyew, Eein punye kg dekat sangat dengan RTM Kelantan fm huhhuuhu.... so keputusannye Eein pergi la tengok ape yang menarik dekat sane so ini je la yang sempat Eein tangkap gambar tau.... k bye
 


ni laaa banner yang terpangpang di depan pintu masuk dia....




ni pulak adik aku, malam tu kitorg g berdua je, jalan kaki jew...


banyak la jugak gerai2 jualan di bukak waktu ni...


hahahaha ni craft kayu cantik, boleh di beli dengan harga yang berpatutan...






haa.... x lupe jgk mlm tu ade musical raya... dan tetamu jemputan Mr. Oss tau...




nak belikan gula2 la nak bagi kat adik2 kat rumah....


ini pulak dekat gerai cenderamata.... susah betol nk pilih adoi... huhuhu


haaaa beli ni pon oke jugak kan hahahaha


ni laaaa akhir nye yang kite beli..... comel x??? suke sangat dengan kucing huhuhu...



ni la pe yang sempat aku bawak balik hahahaha.... sekali sekala beli2 benda macam ni...


Apa-apa pun suatu pengalaman yang menarik dan berbaloi laaa pegi, hahahaaha sampai di sini saje lah k warkah ni..hahahhahahaha..... bye






3 comments:

noor azira said...

haha . comel betul key chain meowmeow dea tu :D

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Cik Ash said...

assalamulaikum terima kasih ada blowking pasal blog ekin.... ekin dah tukar link blog nnti gantikan ya..

http://cikash.blogspot.com/