Pages

Followers

Saturday, 31 December 2011

Tahun Baru... Tahun Baru..... :)


Assalamualaikum....

hari ni nak membel pew pon x tau huhuhuhu... maklum la baru jew berjinak2 ngan blogging nih, emmmm pejam celik pejam celik kita ni dah nak melangkah ke tahun baru kan??? :) seronok adew x seronok pon adew.... emmm mcm2.... tp yg penting semua org mesti adew azam tahun baru masing3 kan???? Eein pn adew jgk, tp tiap tahun wat list then xterbuat jgk semua tu sebenar nya.... then sambung lah tahun depan hahahaha, tp apew pon azam kita kalu kita dapat buat wahhhhhh alangkah lega nya..... btol x???
ni list tahun baru Eein 2012 :

-> nak kurus kan badan hhahahaha... mcm pompuan
la plak tp ni yg penting jgk, ble awal thun ok tau tp ble akhir tau jd tembam da ckit mcm ni haaaa huhuhu.... Eein suke makan tapi kan ble stress je la... mcm2 mkan.... hmmm tu sampai pp pn nek, yg pnting pasni xdew dah, nk kembali mcm dlu jgk :)xpew, x nk makan malam dah huhuhuhu... harap yg ni berjaya yew hahahaha.....

-> Dengan azam baru ni nak naik kan pointer yg x seberapa tuh, nak dapat dean's list hahahahaha, jgn mudah putus asa Eein boleh, (ingat aku da janji ngn dia nk dapat kan jugak walau pe pon cara nyew kan budak hahahahaha) Eein kena blaja btol2 n manange btol2 mase tu, dan untuk DOTA kene lah bersara jap k, huhuhu

-> Nak dapat kan kesihatan yang sume org dapt pon salah 1 azam thn baru jgk x nk sakit3.... kn best tgok org len sume leh wat pape yg diorg suka, tnpa hirau kn pape, tp mungkin adew hikmah nya, xpew kena kuat k..... ingt Eein da janji ngn DIA nak tunggu dia kan.... kena la sihat2 k.... huhuhu, :)

tu jew la yg Eein nk tulis n list kan tok azam tahun nih.... Eein tau ckit tp yg lain x nak tunjuk k huhuhu.... malu lah hahahaha kite kan pemalu orang nye hahaahaha nak muntah jew dgar pape pon ni lah coretan tok kali nih k

adiosss (^_^)v

2 comments:

emma said...

semoga berjaya untuk kurusss!!!heeee

Eein said...

dah kurus dahhh huhuhuhuhu........ :)